Olet täällä

Harjoittelu

Haluatko harjoitteluun työpaikkaan, jossa sinulla on ammattitaitoinen ohjaaja ja jossa saat rehellistä palautetta työstäsi? Tarjoamme vuosittain useita eripituisia työharjoittelupaikkoja.

Jokaiselle harjoittelijalle nimetään vastuuhenkilö, jonka kanssa käydään ohjaus- ja palautekeskustelut. Opiskelija pääsee osallistumaan monenlaisiin työtehtäviin. Harjoittelun ajaksi opiskelija saa käyttäjätunnukset Vian termipankkiin.

Laadi vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi sekä harjoittelun tavoitteista ja laajuudesta. Kerro myös toiveesi harjoittelun ajankohdasta ja paikkakunnista, joilla voisit suorittaa harjoittelun. Liitä hakemukseesi ansioluettelo. Tulkkiopiskelijoilta odotamme hakuvaiheessa vapaan viittomisen näytettä. Tulkkausharjoitteluun valitut opiskelijat lähettävät tulkkausnäytteet harjoittelun ohjaajalle lähempänä harjoittelun ajankohtaa. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen harjoittelu@via-ok.net. Tulkkiopiskelijoiden hakuaika syksyn harjoitteluihin on huhtikuun loppuun mennessä ja kevään harjoitteluihin marraskuun loppuun mennessä. Muut harjoittelijat voivat hakea meille myös muina aikoina.