Olet täällä

Muut palvelut

Tarjoamme tulkkauksen ja opetuksen lisäksi myös muita palveluita viittomakielialalla. Lisätietoja kaikista palveluista saat via@via-ok.net osoitteesta.

Välitys

Välitämme tulkkeja ja opettajia valtakunnallisesti kaikille Vian toimialueille. Välitys on maksutonta. Katso välitysten yhteystiedot.

Asiantuntijaluennot 

Asiantuntijaluentoja pidämme esimerkiksi viittomakielestä, esteettömästä kommunikaatiosta, tulkkauksesta tai osuustoiminnasta. Meillä työskentelee useita kokeneita kouluttajia, joiden asiantuntemusta on hyödynnetty osana monien viranomaisten, työyhteisöjen sekä korkeakoulujen sisäistä koulutusta.

Työnohjausta viittomakielellä

Työnohjaus on keskusteluun perustuvaa kokemuksellista oppimista ja uuden oivaltamista. Työnohjauksessa käsitellään muun muassa työhön, työyhteisöön, työtilanteisiin ja erilaisiin toimintatapoihin liittyviä kokemuksia, kysymyksiä ja tunteita. Työnohjaus tarjoaa mahdollisuuden käydä läpi vaikeita työtilanteita ja purkaa mieltä askarruttavia asioita. Työnohjaajana toimiii Maarit Widberg-Palo, joka on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja ratkaisukeskeinen työnohjaaja.

Tulkkauksen laatuarvioinnit

Haluaisitko kättä pidempää viittomakielen tulkkauksen arviointiin? Olemme arvioineet Vian ja muiden yritysten tulkkeja luomamme viisiportaisen taitotasoluokituksen perusteella jo usean vuoden ajan. Suunnittelemme mielellämme sinua/teitä palvelevan arviointikokonaisuuden.

Tulkkauksen koordinointi

Suurten tulkattujen tapahtumien onnistumista helpottavat hyvin hoidetut tulkkausjärjestelyt. Meillä Viassa on kokemusta kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien tulkkauksen koordinoinnista.