Olet täällä

Tulkkitilaus

Voit tilata tulkin sähköpostilla, puhelimella, tekstiviestillä tai alla olevalla lomakkeella.

Tilaa tulkkaus heti, kun tarve on tiedossa. Mitä aiemmin tilaus on tehty, sitä varmemmin voimme luvat tulkit käyttöönne. Hätätilanteissa pyrimme palvelemaan myös lyhyellä varoitusajalla. Viranomaisena voit tilata tulkin arkisin kello 7.45–15.15 Vian välityksestä. Muina aikoina voit soittaa vapaaehtoisesti päivystävälle hätätulkille.

Jos haluat pyytää tarjouksen tulkkauksesta, ota yhteyttä lähimpään Vian välitykseen.

Jos sinulla on Kelan myöntämä tulkkauspäätös, tilaa tulkki Kelan välityskeskuksesta. Jos välityskeskus on kiinni ja tarvitset tulkin hätätilanteeseen, ota yhteyttä tekstiviestillä, videopuhelulla tai äänipuhelulla suoraan keneen tahansa alueesi hätätulkkiin. Tulkit päivystävät vapaaehtoisesti eli vastaavat puheluun/viestiin, jos pystyvät. Jos tulkki ei vastaa, ota yhteyttä listan toiseen tulkkiin.

Aloita tulkkitilaus valitsemalla sinua tai tulkkauspaikkaa lähinnä oleva tulkkivälitys. Jos olet epävarma, valitse vaihtoehdoista kumpi tahansa.

Tilaajan tiedot

Aika ja paikka

Tilaisuus

Kielet

Jos tilaisuudessa tarvitaan muita tekniikoita kuin paikan päällä tapahtuvaa viittomakielen ja puhutun kielen välistä tulkkausta, valitse tarvittavat vaihtoehdot.