Olet täällä

Opetus ja koulutus

Tarjoamme suomalaisen viittomakielen ja eri viittomakommunikaatioiden opetusta perheille, ryhmille sekä yksityisopetuksena. Lisäksi tarjoamme opetusta myös suomen kielessä sekä erilaisia asiantuntijaluentoja.

Vian opettajilla on laaja kokemus opetus- ja koulutustilanteista ja luomme koulutuskokonaisuuden aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan – mitä juuri sinun perheessä tai työyhteisössä tarvittaisiin?

Katso hinnasto

Perheopetus

Perheopetusta annetaan, kun perheessä tarvitaan viittomia tai viittomakieltä vuorovaikutuksessa. Opetuksessa huomioidaan aina lapsen ikä ja perheen toiveet. Sopeutumisvalmennuksena annettava opetus on perheille maksutonta. Ennen opetuksen tilaamista perhe tarvitsee opetuspäätöksen kunnan sosiaalitoimen vammaispalveluosastolta.

Kurssit

Kursseja järjestetään eri puolella Suomea säännöllisesti, ja ne on teemoiteltuja esimerkiksi tietyn ammattiryhmä tarpeiden mukaan. Suosittuja ovat olleet myös Viito vauvasi kanssa -kurssit. Opetamme suomalaista viittomakieltä, viittomia puheen tukena sekä tukiviittomia. Voit tilata tarpeitasi vastaavan kurssin isolle tai pienelle ryhmälle esimerkiksi työpaikalle tai oppilaitokseen.

Asiantuntijaluennot

Asiantuntijaluentoja pidämme esimerkiksi viittomakielestä, esteettömästä kommunikaatiosta, tulkkauksesta tai osuustoiminnasta. Meillä työskentelee useita kokeneita kouluttajia, joiden asiantuntemusta on hyödynnetty osana monien viranomaisten, työyhteisöjen sekä korkeakoulujen sisäistä koulutusta.

Tilaukset ja tiedustelut

Kaikkia opetus- ja koulutuspalvelujamme voit tiedustella sähköpostilla opetus@via-ok.net tai numerosta 040 720 6672. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, Oulun seudulla, Rovaniemen seudulla, Jyväskylän seudulla sekä Ylä-Savossa.